Storm P. Museet

Satire og store ambitioner

Storm P. Museet er et lille museum med en stor samling og lige så store ambitioner. Både når det handler om formidling af Storm P.’s værker og den nutidskunst, der tager udgangspunkt i humor og satire.

Museet har til huse i en fredet bygning ved Frederiksberg Runddel i København. En større renovering i 2011-12 bragte sikringen og brandsikringen af den gamle bygning op på et niveau, som gør det muligt for museet at lave særudstillinger med indlånte værker.

Installation uden større indgreb

Storm P. Museet har valgt en brandsikringsløsning fra Fire Eater, fordi den kunne installeres i bygningen uden større indgreb. Den indledende research viste, at et traditionelt sprinkleranlæg havde krævet en større ombygning af det fredede hus, samt afstedkommet uoprettelig vandskade ved en eventuelt brand.

Inergen brandbeskyttelse museum

“Takket være vores løsning, er brandsikring ikke noget, vi behøver at tænke på i det daglige. Det er en stor lettelse, når man har ansvaret for den utrolige kulturarv, som Storm P’s værker udgør, og for de værdifulde værker vi har til låns.”

Det er vores ambition at være relevante og vise Storm P’s betydning i en nutidig forståelse, men som mange andre museer er vi udfordret på alt det, der handler om sikkerhed og beredskabsplaner.”

 

Faktaboks

Kunde

Storm P. Museet

Lokation

København, Danmark

Branche

Museum

Område der beskyttes

Storm P. er en central person i dansk kunst- og kulturhistorie, der som ingen anden har tegnet vores humor og selvforståelse. Storm P. Museet råder over mere end 30.000 af hans tegninger og malerier.

Sådan er løsningen sammensat

  • To højtryksflasker (300 bar) beskytter to arkiver

Kontaktperson

Museumsinspektør Nikolaj Brandt

Vil du vide mere om Inergen og vores løsninger, så skriv til os.

Udfyld formularen. Vi vender hurtigt tilbage.

© Copyright - Fire Eater